4 GRESELI LA SHOPPING PENTRU NUNTA TA

Sa nu te lasi pacalita de prea multe opinii in alegerea rochiei de mireasa! Una dintre cele mai frecvente greseli este cumparea rochiei pentru ca cineva te convinge. Gusturile sunt diferite din cauza generatiilor si de preferintele personale ale fiecaruia

  1. Amanarea deciziei

Timpul trece foarte repede si fiind in febra pregatirilor pentru petrecere este posibil sa iti aduci aminte destul de tarziu ca inca nu te-ai decis la modelul de rochie pe care ti-l doresti. Pentru ca timpul se masoara altfel cand vine vorba de rochia de mireasa , si cu trei luni inainte de marea zi s-ar putea sa fie prea tarziu ,Best Bride iti recomanda sa te decizi cu cel putin sase luni inainte de nunta, pentru ca putine saloane ti-ar putea garanta ca rochia ta va ajunge la timp sau va fi gata pana atunci,asa ca este posibil sa trebuiasca sa te multumesti cu rochiile de mireasa aflate pe stoc.

4 GRESELI LA SHOPPING PENTRU NUNTA TA

4 GRESELI LA SHOPPING PENTRU NUNTA TA

2. Ideile fixe

Multe din viitoarele mirese isi doresc ca rochia de mireasa sa fie un anumit model, sa aiba o anumita croiala sau un anumit material, sau pur si simplu nu simt ca sunt mirese 100% daca nu au o rochita princess sau voalul care ii va acoperii fata. Este ok sa ai cateva detalii de design la care sa nu renunti ,insa sfatul Best Bride este sa fii deschisa si la alte sugestii, sa incerci si alte croieli si stiluri chiar daca nu esti convinsa ca te avantaeaza.S-ar putea sa ai surprize….!!

3. Less is more

“Mai putin inseamna mai mult” este o regula esentiala cand vine vorba de rochia de mireasa.Incearca sa ocolesti rochiile de mireasa cu multe elemente decorative chiar daca acele decoratii luate individual iti plac la nebunie. La fel te sfatuim sa nu ii adaugi multe accesorii sau alte aplicatii unei rochii déjà incarcate oricat de mult ti le-ai dori, pentru ca este posibil ca rezultatul sa fie unul dezastruos.

4 GRESELI LA SHOPPING PENTRU NUNTA TA

4 GRESELI LA SHOPPING PENTRU NUNTA TA

4. Bugetul explodeaza

Stim ca esti fascinata de tot ce inseamna cumparaturi pentru nunta si stim  ca atat rochia de mireasa cat si accesoriile sunt esentiale pentru tine, insa nu uita ca si mirele la fel ca si tine va fi tot in centrul atentiei.Nu exagera si incearca sa te incadrezi corect in bugetul acordat achizitionarii costumului si rochiei de mireasa.Cea mai mare greseala pe care o poti face atunci cand te duci la shopping pentru nunta ta, este sa nu pui inainte de toate pe hartie un buget pe care, ATENTIE, sa il respecti cu strictete.

Bld.Dacia, nr.119, sect.2, Bucuresti ( zona piata Gemeni langa liceul Cantemir )

0748.561.051 / 0724.150.006

www.bestbride.ro

Adauga un comentariu