5 motive să investim în accesorii de nuntă de calitate

Realizarea unei nunți impunătoare presupune, de cele mai multe ori, și cheltuieli pe măsură, de aceea majoritatea mirilor sunt tentați să reducă costurile din domenii extrem de importante, precum accesoriile de nuntă. Cu toate acestea, o astfel de idee nu este întotdeauna și cea mai inspirată. Mai jos am enumerat cele mai importante 5 motive pentru care este bine să investim în accesorii de nuntă de calitate:

5 motive să investim în accesorii de nuntă de calitate

5 motive să investim în accesorii de nuntă de calitate

  1. În primul rând trebuie să înțelegem faptul că accesoriile au un aport major la felul în care va arăta ținuta finală. Prin urmare, un voal calitativ inferior sau niște bijuterii prost alese pot transforma și cea mai elegantă rochie într-un veritabil eșec. Aceeași regulă se aplică, fără îndoială, și în cazul domnilor. De aceea, cea mai importantă zi din viața noastră nu pare a fi cel mai potrivit moment pentru a fi chibzuiți cu imaginea noastră.
  2. O bijuterie de calitate, o pereche de pantofi mireasa moderni și eleganți, un costum negru, un papion sau o cravată clasice, toate aceste accesorii de nuntă pot fi folosite cu succes și în alte ocazii. Astfel, deși poate părea o risipă de bani să cheltuim sume mari pe astfel de articole, în timp, acestea se pot dovedi investiții cu adevărat inspirate.
5 motive să investim în accesorii de nuntă de calitate/pantofi-mireasa/pantofi-de-mireasa-violet/

5 motive să investim în accesorii de nuntă de calitate

III. Less is more, spun englezii, mizând pe un plus de simplitate și eleganță, de aceea ar fi bine să reflectăm de două ori înainte de a achiziționa prea multe accesorii de nuntă. Astfel, unele rochii de mireasă sunt ele însele adevărate bijuterii, așa încât nu avem nevoie de prea mult pentru a le pune în valoare.

5 motive să investim în accesorii de nuntă de calitate

5 motive să investim în accesorii de nuntă de calitate

  1. Dacă apelăm la anumite trucuri, menite să vină în ajutorul oricărei viitoare mirese, precum sfatul unui consultant profesionist sau chiar închirierea rochiei de mireasă, cu siguranță putem face loc în bugetul nostru și pentru niște accesorii de nuntă cu adevărat spectaculoase. În fond, detaliile sunt cele care fac întotdeauna diferența.
  2. În cele din urmă, trebuie să reținem că, în cazul accesoriilor de nuntă, mai scump nu înseamnă întotdeauna și o calitate superioară. De aceea, puțină răbdare și un sfat profesionist pot face minuni nu doar pentru bugetul nunții, ci și pentru întreaga ținută pe care o vom afișa la evenimentul cel mare.

Bld.Dacia, nr.119, sector 2 ( zona piata Gemeni langa liceul Cantemir )

Tel: 0724.150.006

www.bestbride.ro

Adauga un comentariu