ALEGEREA BUCHETULUI DE MIREASA

Rochia de mireasa si buchetul nu fac decat sa completeze o viitoare mireasa si sa formeze un intreg placut la vedere…

Insa cum reusim sa unim cele mai speciale flori cu rochia de mireasa? Iata cateva detalii de baza pe care ar trebui sa le urmeze orice mireasa atunci cand doreste sa-si aleaga un buchet de mireasa potrivit rochiei.
Cum alegem buchetul de mireasa in functie de linia rochiei de mireasa

Pentru rochia de mireasa princess este recomandat buchetul semi-rotund, glob (bulgare) sau cel cascada. Este bine sa excluzi varianta buchetelor curgatoare sau cele supradimensionale.

ALEGEREA BUCHETULUI DE MIREASA

ALEGEREA BUCHETULUI DE MIREASA

Pentru rochia de mireasa A-line este potrivit orice fel de buchet, datorita croielii ei. Insa cele mai frumoase simetrii se pot face intre aceasta rochie de mireasa si buchetul curgator, cel cascada sau buchetul cu cozi lungi.

Pentru rochia de mireasa sirena, cel mai frumos si mai potrivit buchet de mireasa este cel curgator, cel supradimensional sau cel cascada. Insa nici buchetele cu cozi lungi nu fac exceptie, ele fiind deosebite, fine si elegante.

ALEGEREA BUCHETULUI DE MIREASA

ALEGEREA BUCHETULUI DE MIREASA

Pentru rochia de mireasa victoriana sau cea cu trena foarte lunga, ar fi indicat buchet de mireasa supradimensional sau cel curgator. La un asemenea tip de rochie, nici nu ar arata bine un buchet de mireasa glob sau semi-rotund.

ALEGEREA BUCHETULUI DE MIREASA

ALEGEREA BUCHETULUI DE MIREASA

Cum alegem buchetul de mireasa in functie de culoarea rochiei

Rochiilor albe, champagne sau ivory, putem asorta cu orice culoare ale florilor. Nu este nevoie sa iti faci vreo problema din aceasta pricina, poti alege de la clasicul alb, la nuante pastelate (bej, roze, verde foarte deschis), aprinse (fucsia, rosu, portocaliu) sau de ce nu, chiar foarte inchise cum ar fi grena-ul sau movul inchis.

Pentru un plus de farmec, poti adauga in buchetul tau de mireasa, crengute sau ramurele cu flori sau fructe din diferiti arbusti, plante exotice, multa verdeata, pene, strasuri, panglici colorate. Sunt o sumedenie de idei si tendinte, totul este sa te documentezi si sa-ti mearga imaginatia.

Sfat: Incearca sa mergi pe o singura tenta cromatica si alege acelasi tip de floare. Adu-ti aminte ca nu trebuie sa arati ca o sorcova! Daca te decizi sa iti faci buchetul de mireasa din flori rosii, atunci utilizeaza florile rosii atat in par, pe rochie sau pentru alte accesorii.

 

Bld.Dacia, nr.119, sect.2, Bucuresti ( zona piata Gemeni langa liceul Cantemir )

0748.561.051 / 0724.150.006

www.bestbride.ro

Adauga un comentariu