Alegerea rochiei de mireasa in functie de recomandarile apropiatilor

Din start, ai inceput cu stangul, sigur nu vei simti ca acea rochie aleasa e rochia ta. Unde se regaseste bucuria ca acea rochie de mireasa este the one? Zambetul nu este al tau, este prezent doar pentru a-i multumi pe cei dragi.. Dar tu?

In nici un caz nu poti face asta! Tu esti mireasa, ei au ‘obligatia’ sa te rasfete si sa iti faca toate poftele, sa fie de acord cu tine in orice aspect ce tine de evenimentul tau, pentru ca tu esti mireasa. Bineinteles, ca este in regula sa iei in calcul sfaturile celorlalti, atata timp cat nu-ti distorsioneaza fericirea, sunt binevenite.

Alegerea rochiei de mireasa in functie de recomandarile apropiatilor

Alegerea rochiei de mireasa in functie de recomandarile apropiatilor

Persoanele dragi tie, ar trebui sa inteleaga ca in niciun caz nu ai putea sa faci o alegere care sa te puna intr-o lumina proasta sau de care sa iti para rau. Cu atat mai mult cand vine vorba despre cel mai important eveniment, iar tu vei fi nucleul acelei seri. In concluzie, apropiatii pot sta linistiti pentru ca tu esti prima interesata sa fii admirata de cei din jur.

Desigur, nu poti multumi pe toata lumea, dar atata timp cat sotul tau (fiind cel mai bun critic) te vede superba si frumoasa, parerea celorlalti conteaza cel mai putin. Apropo, la alegerea rochiei de mireasa este posibil ca sotul sa te vada intr-un anumit stil de rochie de mireasa, iar pe tine sa nu te incante acest lucru. Ca prim-sfat, puteti stabili dinainte acest lucru, mai mult puteti proba diferite linii de rochii de mireasa, (printesa, sirena si A-line) vezi ce linie te avantajeaza, te va ajuta cu siguranta si parerea sotului, dar de restul depinde de tine. Tu vei inbraca rochia de mireasa, tu trebuie sa te simti bine si frumoasa in rochia de mireasa, nu celelalte persoane din jurul tau.

Iar daca nu doresti ca sotul tau sa stie ce rochie de mireasa vei purta la evenimentul vostru, bazeaza-te pe instinct si de cum te simti in ea, de restul detaliilor, spre exemplu ce stil te-ar avantaja, ne vom ocupa noi, echipa Best Bride, pentru a te ajuta ca alegerea rochiei de mireasa sa fie mai usoara si corecta!

 

Bld.Dacia, nr.119, sect.2, Bucuresti ( zona piata Gemeni langa liceul Cantemir )

0748.561.051 / 0724.150.006

www.bestbride.ro

Adauga un comentariu