Alegeri inedite pentru pantofii de mireasă

Dacă, în mod tradițional, atunci când vorbim despre pantofii de mireasă, ne imaginăm deja clasicele încălțări din satin, iată că piața de profil aduce, de la sezon la sezon, tot mai multe modele inedite în atenția viitoarelor mirese. De la sandale la pantofi sau peep-toe, în funcție de sezonul în care decidem să ne plasăm marele eveniment, dar și de rochia și de accesoriile pe care le vom purta, există o gamă variată de pantofi mireasa la care putem apela, aducând astfel întregii ținute un aer proaspăt și inovator.

Alegeri inedite pentru pantofii de mireasă

Alegeri inedite pentru pantofii de mireasă

În topul alegerilor inedite pentru pantofii de mirea par a sta condurii din materiale fine, prețioase, cei împodobiți cu dantelă sau pietre, încălțările care vor atrage atenția și vor garanta succesul oricărei ținute. La mare căutare rămân însă, în funcție de rochia anterior aleasă, și modelele simple, spectaculoase mai degrabă prin simplitatea stilului, extrem de versatile și ușor de asortat și la alte ținute. Mai mult, în alegerea pantofilor de mireasă, se pare că, în accepțiunea viitoarelor doamne, factorul estetic primează în fața confortului, pe care acestea îl sacrifică pentru a avea o apariție impecabilă.

Alegeri inedite pentru pantofii de mireasă

Alegeri inedite pentru pantofii de mireasă

Un consilier specializat ar putea avea răspunsul potrivit pentru această dilemă, o pereche de balerini numai buni pentru a dansa întreaga noapte, sau chiar o pereche de pantofi cu toc mediu, pe cât de eleganți, pe atât de ușor de purtat. Și la capitolul materiale oferta existentă este cel puțin la fel de variată precum în cazul modelelor și culorilor, alegeri inedite pentru pantofii de mireasă fiind pielea, mătasea, pielea ecologică și chiar dantela.

Alegeri inedite pentru pantofii de mireasăAlegeri inedite pentru pantofii de mireasă

Alegeri inedite pentru pantofii de mireasă

Indiferent de modelul pe care decidem să-l încălțăm în ziua cea mare, este esențial să ne amintim că pantofii de mireasă joacă un rol extrem de important în apariția fiecărei doamne, de aceea nu trebuie să facem compromisuri în alegerea acestora, fie că este vorba de preț, de calitate sau de felul în care aceștia arată. Colaborarea cu un consultant de specialitate este întotdeauna o alegere inspirată, deoarece acesta ne poate ajuta nu doar să găsim cele mai potrivite accesorii de nuntă, ci și să le combinăm adecvat, astfel încât să avem o apariție în egală măsură spectaculoasă și elegantă.

Bld.Dacia, nr.119, sector 2 ( zona piata Gemeni langa liceul Cantemir )

Tel: 0724.150.006

www.bestbride.ro

Adauga un comentariu