Alegeri inspirate in ceea ce privesc accesoriile pentru rochia de mireasa

Daca am ajuns pana aici, la alegerea accesoriilor pentru coafura stabilita, inseamna ca stim deja care este rochia de mireasa aleasa.

In functie de aplicatille pe care le are rochia de mireasa, materialele din care este construita si coafura aleasa, trebuie sa fim atente la accesoriile pentru care optam.

C176D

Daca rochia de mireasa este construita din pietre si crystale, ca accesoriu de par putem opta pentru ceva simplu, delicat cum ar fi o diadema subtire cu accente de crystale/ pietre sau un accesoriu de par cu pieptene ce se poate prinde usor in partea laterala a coafurii.

Trebuie sa tinem cont de aplicatiile pe care le are rochiia de mireasa, in functie de acestea putem face alegeri corecte in privinta bijuteriilor si a accesoriilor fara a ne incarca prea mult.

Daca rochia de mireasa aleasa are bretele, recomandarea noastra este ca singurele accesorii care trebuie existe sunt cerceii, unde acestia pot fi ca lungime mediu sau chiar lungi, accesoriu de par este la alegere in functie de aplicatiile pe care le are rochia si de preferintele miresei, o bratara subtire daca esti adepta bratarilor si voalul potrivit rochiei de mireasa.

Pentru rochia de mireasa cu accente de pietre si crystale cu/sau dantela, fara bretele, putem opta ca bijuterii: lantisor fin cu pandantiv mic usor stralucitor la baza gatului, cercei mici – bobite, accesoriu de par si voal, desigur potrivite aplicatiilor de pe rochia de mireasa aleasa. Daca preferi sa nu porti lantisor, foarte bine se potrivesc cerceii medii sau lungi, unde putem adauga o bratara din setul bijuteriilor alese.

Partea cea mai usoara in alegerea accesoriilor si a bijuteriilor o avem pentru rochia de mireasa simpla, unde lipsesc aplicatiile si dantela. Putem evidentia rochia de mireasa cu orice accesoriu si/sau bijuterii pe care ni le dorim.

Tine minte, faptul ca rochia de mireasa este simpla o face deosebita iar daca accesoriile sunt de bun simt, cu atat mai mult, vei fi o mireasa delicata si admirata de cei din jur.

Iar daca nu doresti sa porti voal, inca de la inceput.. foarte usor se pot renunta la accesoriu de par si voal, iar in locul acestora optam pentru o voaleta potrivita rochiei de mireasa alese.

 

Adauga un comentariu