Best Bride si Gentlemen’s Corner va asteapta la weekendul portilor deschise 19-21 iunie

Moment unic in Romania: Eleganta are parte de Weekendul portilor deschise! Best Bride si Gentlemen’s Corner organizeaza primul eveniment dedicat vestimentatiei de ceremonie.

Intrarea este libera iar programul evenimentului fiind urmatorul: vineri, 19 iunie, intre orele 10:00 si 20:00, sambata, 20 iunie, intre orele 10:00 si 18:00 si duminica, 21 iunie, intre orele 10:00 si 16:00 .

Pentru acest eveniment, Best Bride si-a propus sa ofere mireselor care isi achizitioneaza o rochie  cate un cadou special ( voaluri, bijuterii, accesorii sau pantofi )
De asemenea Gentlemen’s Corner a pregatit pentru fiecare dintre dumneavoastra surprize promotionale speciale pentru acest eveniment.

Un eveniment special merita intotdeauna o atentie speciala! Iar nunta reprezinta pentru fiecare dintre noi poate cea mai importanta ceremonie la care participam in timpul vietii! Tocmai de aceea, grija pentru orice detaliu devine o prioritate, iar implicarea si atentia noastra se indreapta cu precadere asupra oricarui aspect care poate influenta desfasurarea acestui moment deosebit!
Unic in tara noastra, acesta presupune un weekend dedicat exclusiv vestimentatiei de ceremonie. Portile se vor deschide larg pentru toti aceia dintre dumneavoastra care vor sa se lase purtati in lumea rafinamentului si a elegantei!

Weekendul portilor deschise

Weekendul portilor deschise

Numai aici veti putea proba cele mai apreciate modele de rochii de mireasa din colectiile Allure Bridals, Cosmobella cat si colectia proprie Best Bride creata special pentru acest eveniment si costume de gala din 2015, in timp ce beneficiati de consilierea gratuita a designerilor si consultantilor nostri vestimentari.

In aceasta locatie selecta veti descoperi cele mai noi modele de rochii de mireasa, lucrate dintr-o gama variata de materiale. Va veti putea rasfata proband modelele care va avantajeaza cel mai bine, putand opta in cunostinta de cauza asupra aceluia care se potriveste cel mai bine tipului de eveniment preconizat. De asemenea, puteti admira noile tendinte din zona tinutelor de ceremonie, consilierii nostri ajutandu-va sa alegeti cel mai potrivit costum de ginere pentru nunta dumneavoastra!
Orice produs poate fi ajustat la cerere, sau croit pe comanda, pe langa zecile de modele prezente in magazin, clientii nostri beneficiind si de o gama variata de cataloage din care pot alege modelul dorit.

 

Va asteptam !

 

 

www.gentlemenscorner.ro                                                        www.bestbride.ro

 

Adauga un comentariu