Cand se cumpara rochia de mireasa?

Atunci cand va intreaba alesul inimii daca vreti sa va casatoriti cu el primul gand care va vine in minte este ca trebuie sa va cumparati rochia de mireasa si cum va arata aceasta? Daca nunta nu este planificata in urmatoarele doua luni nu trebuie sa va faceti grija si sa va stresati ca nu veti avea timp sa va gasiti rochia perfecta.

http://www.bestbride.ro/

http://www.bestbride.ro/

In mod ideal, ar trebui sa incepeti sa cautati rochia de mireasa cu aproximativ 7-8 luni inaintea marelui eveniment. Daca veti merge mai devreme, este posibil sa mai slabiti sau sa va mai ingrasati pana la nunta si rochia de mireasa sa nu va mai vina la fel de bine sau sa se demodeze, pentru ca tendintele se schimba in general de la an an. In cazul in care intarziati prea mult aveti sanse sa nu mai gasiti modelul dorit sau designer-ul care vreti sa o creeze sa fie foarte aglomerat si sa nu mai aiba suficient timp.

Pentru inceput ar trebui sa aruncati o privire peste cataloagele si site-urile web ale marcilor de rochii de mireasa ca sa va faceti o idee care sunt tendintele din sezonul respectiv.

Cand se cumpara rochia de mireasa?

Cand se cumpara rochia de mireasa?

Urmatorul pas in alegerea rochiei de mireasa il reprezinta vizita la magazinele unde ati gasit modele care v-au placut. Este foarte important sa aveti in vedere un aspect: in cazul in care doriti sa va faceti o rochie de mireasa pe comanda, cele mai multe magazine va cer sa comandati rochia cu sase pana la sapte luni inainte de nunta, astfel incat sa existe suficient timp pentru realizarea ei, dar si pentru modificarile ulterioare, in cazul in care nu iese perfect sau pur si simplu va schimbati dumneavoastra preferintele cand o probati.

In plus, dupa ce va decideti asupra unui model de rochie va fi nevoie sa mergeti sa achizitionati celelalte accesorii. Dupa cum ati putut remarca, rochia este cea care se alege prima data, insa lungimea acesteia se va stabili numai dupa ce va veti achizitina pantofii pentru nunta, deoarece fiecare centimetru al tocului va influenta lungimea rochiei.

Cand se cumpara rochia de mireasa?

Cand se cumpara rochia de mireasa?

In cazul in care doriti sa va cumparati o rochie de miraesa gata facuta, pe care sa nu mai fie nevoie decat sa o ajustati usor sau chiar deloc, puteti sa incepeti cautarea rochiei si cu 3 la 4 luni inainte de ziua evenimentului, dar nu mai tarziu, pentru a evita suprizele neplacute, cum ar fi ca in saptamana dinaintea nuntii sa constatati ca mai aveti nevoie de cateva modificari la croitorie. Credeti-ma ca nicio mireasa nu isi doreste sa aiba parte de un astfel de stres.

Si ca un mic truc, indiferent daca alegeti sa va faceti o rochie pe comanda sau cumparati una care are nevoie de cateva ajustari, mintiti putin cu privire la data nuntii. Lasati o marja de doua saptamani, deoarece croitorii au tendinta de a-si rezerva cat mai mult timp adica sa fie gata cu cateva zile inainte de ziua cea mare. Astfel veti avea cand sa faceti si ultimele modificari ca sa fie perfecta  si mai ales sa va vina perfect.

Daca doriti rochii de mireasa superbe, la care sa nu fie nevoie de foarte multe modificari si care sa fie gata in cel mai scurt timp, magazinul Best Bride va ofera o diversitate de modele, extrem de interesante si care se adapteaza foarte bine pentru toate gusturile.

Tel: 0724.150.006

email : office@bestbride.ro

www.bestbride.ro

Adauga un comentariu