Cele mai populare tipuri de rochii de mireasă

În multitudinea de rochii de mireasă existente pe piața de profil, există câteva rochii care au devenit deja clasice și care, cu puțină imaginație și răbdare, pot fi adaptate cu succes, în așa fel încât să facă față așteptărilor și celor mai pretențioase dintre femei. De la populara rochie de mireasa stil prințesă la mai simplul A-Line sau la spectaculosul stil sirenă, între aceste rochii de mireasă se va găsi cu siguranță un model care să avantajeze orice tip de siluetă și să pună în valoare cele mai importante dintre atuurile fiecărei doamne.

Cele mai populare tipuri de rochii de mireasă

De departe, cel mai cerut dintre modelele de rochii de mireasă pare a fi stilul prințesă, extrem de amplu în partea inferioară și care beneficiază de un corset mulat pe talie. Dincolo de volumul impresionant, menit să facă orice femeie să se simtă cu adevărat specială în cea mai importantă zi din viața sa, marele avantaj al acestui tip de rochie este faptul că maschează șoldurile și subțiază talia, ascunzând cu succes orice eventuale imperfecțiuni. În plus, avantajează marea majoritatea a siluetelor, nu doar pe cea clepsidră, și dă iluzia unui corp extrem de bine proporționat.

Rochii de mireasă din ce în ce mai populare sunt și cele A-Line, cu un croi aproape de corp. O astfel de ținută este nu doar extrem de elegantă, ci și diafană, și alungește și subțiază, fiind astfel extrem de potrivită pentru o varietate mare de siluete. Mai mult, chiar dacă este mai puțin amplă decât rochiile de mireasă stil prințesă, o rochie A-Line poate fi la fel sau chiar mai spectaculoase decât acestea, în funcție de țesătura și de modelul ales.

Cele mai populare tipuri de rochii de mireasă

Rochiile de mireasă stil sirenă, pe de altă parte, sunt drepte, croite pe corp și evazate începând cu nivelul genunchilor și chiar mai jos de aceștia, fiind asociate  cu apariții mai moderne și senzuale. Acest tip de croi este recomandat mai degrabă doamnelor mai înalte și cu siluete subțiri, însă o pereche foarte înaltă de pantofi poate face ca și o mignonă să poarte cu succes o rochie stil sirenă.

Indiferent de tipul de rochii de mireasă pentru care optăm, cel mai important rămâne însă ca acesta să ne reprezinte personalitatea și să ne avantajeze formele, asigurându-ne în același timp o apariție memorabilă.

 

Bld.Dacia, nr.119, sect.2, Bucuresti ( zona piata Gemeni langa liceul Cantemir )

Tel. 0724.150.006

www.bestbride.ro

Adauga un comentariu