Cele mai potrivite rochii de mireasă pentru sezonul cald

Sezonul cald este, fără îndoială, unul dintre momentele preferate ale viitoarelor mirese pentru organizarea nunții, în special datorită vremii frumoase de afară, care permite purtarea unei varietăți mari de rochii de mireasă, dar și alegerea unor locații de nuntă care mai de care mai pitorești. Cu toate acestea, căldura de afară poate uneori limita drastic confortul viitoarei mirese și îi poate distrage atenția de la evenimentul propriu zis, făcând-o să se concentreze în special asupra păstrării aspectului impecabil. Există totuși câteva rochii de mireasa nu doar extrem de spectaculoase, ci și practice, special gândite pentru nunțile programate în sezonul cald.

Cele mai potrivite rochii de mireasă pentru sezonul cald

Cele mai potrivite rochii de mireasă pentru sezonul cald

Fără îndoială, în topul preferințelor viitoarelor mirese, rochia de mireasă stil prințesă ocupă un loc privilegiat datorită, în primul rând, spectaculozității croiului, însă uneori nu este și cea mai versatilă alegere. De aceea, miresele care doresc o apariție spectaculoasă și, în egală măsură, extrem de purtabilă, pot opta pentru o rochie de mireasa A Line sau empire, mai diafane. La fel și în privința materialelor. În ultimii ani, mătasea naturală și dantela au ocupat din ce în ce mai mult teren în fața unor materiale mai mate, însă la fel de elegante, precum organza sau chiffon-ul. De asemenea, vara este un moment potrivit pentru a opta pentru bretele cât mai fine, modele de rochii de mireasă fără mâneci, decolteuri cât mai adânci și decupaje pe măsură, materiale naturale și croiuri lejere, toate acestea mizând pe naturalețe și finețe, pe diafanitate și pe prețiozitatea detaliilor mai degrabă decât pe croiuri extrem de ample și încărcate.

Cele mai potrivite rochii de mireasă pentru sezonul cald

Cele mai potrivite rochii de mireasă pentru sezonul cald

Desigur, căldura de afară nu ar trebui să fie un motiv pentru care să renunțăm la rochia de mireasă mult visată, așa încât întotdeauna trebuie să existe loc de un mic compromis, pentru ca mireasa să se simtă perfect și să arate impecabil pe tot parcursul evenimentului. Important este să colaborăm în permanență cu un consilier profesionist, care să cunoască în detaliu nu doar cele mai noi tendințe de pe piața rochiilor de mireasă, ci și micile trucuri la care putem apela pentru a avea o înfățișare pe cât de elegantă, pe atât de confortabilă.

 

Bld.Dacia, nr.119, sector 2 ( zona piata Gemeni langa liceul Cantemir )

Tel: 0724.150.006

www.bestbride.ro

 

Adauga un comentariu