Cum imi aleg rochia de mireasa potrivita

Toate femeile, ajung la un moment dat, sa isi doreasca cu nerabdare sa devina mirese. Dar nu s-au gandit , ca de fapt greul vine exact dupa cererea in casatorie. Sa fim mai precisi, cautarea rochiei de mireasa. Da, este greu, mai ales daca nu ne-am visat niciodata intr-o rochie de mireasa, prin urmare nu cunoastem detaliile care ne plac si ce ne avantajeaza.

cum imi aleg rochia de mireasa potrivita

cum imi aleg rochia de mireasa potrivita

Apar intrebarile, oare ce rochie de mireasa mi se potriveste, oare ce material imi place si imi vine bine? Ceea ce este, de fapt normal pentru ca, pana la urma, nu ai mai avut ocazia sa iti cauti o rochie de mireasa. Si, foarte probabil, toate rochiile de mireasa, ti se par la fel pana cand incepi sa te documentezi despre ele, pe diferite site-uri cu pricina. Dintr-o data, ai acumulat prea multe informatii, cu siguranta te-au bulversat si esti mult mai confuza in alegerea rochiei de mireasa.

De aceea iti recomandam, ca punct de pornire, in cautarea rochiei de mireasa, sa il ai de acasa. Cu alte cuvinte, iti iei o foaie si un pix si incepi sa iei toate siteu-rile cu rochii de mireasa, la rand. Iti notezi rochiile de mireasa care te-au atras vizual si in care consideri ca te-ai vedea mireasa. Pentru prima etapa, ar trebui sa cunosti cateva detalii ce te-ar putea ajuta in notitele tale. Spre exemplu, ce rochie te-ar avantaja cel mai mult. Pentru inceput, ca sa nu fi foarte dezorientata de situatie, trebuie doar sa cunosti patru stiluri: rochie de mireasa sirena, rochie de mireasa clopot, rochie de mireasa A-line si rochie de mireasa printesa.

cum imi aleg rochia de mireasa potrivita

cum imi aleg rochia de mireasa potrivita

Rochia de mireasa sirena avantajeaza miresele corpolente, inalte, cu talie si solduri avantajoase ce pot fi scoase in evidenta intr-o astfel de rochie.

Rochia de mireasa clopot avantajeaza atat miresele corpolente inalte cat si cele care sunt mai slabute.

Rochia de mireasa A-line si rochia de mireasa printesa, am putea spune ca ar avantaja orice tip de corp si inaltime. Dar mare atentie, la rochiile de mireasa printesa foarte ample in partea de jos, in mod special viitoarelor mirese care sunt mai mici de inaltime si au cateva kilograme in plus, aceasta linie posibil sa nu va avantajeze.

cum imi aleg rochia de mireasa potrivita

cum imi aleg rochia de mireasa potrivita

Daca in principiu, stii cam ce stil de rochie de mireasa te-ar avantaja, nu ramane decat sa iti alegi rochiile de mireasa ce fac parte din respectivul stil si care te atrag cel mai mult, pentru a le proba. Decizia iti apartine, iar daca te simti confortabil, eleganta si frumoasa in acea rochie de mireasa, aceea este rochia ta, cu siguranta!!!

Asadar, daca v-ati facut temele, va asteptam cu o programare pentru a proba cele mai dorite rochii de mireasa 2015!!

 

Bld.Dacia, nr.119, sect.2, Bucuresti ( zona piata Gemeni langa liceul Cantemir )

0748.561.051 / 0724.150.006

www.bestbride.ro

Adauga un comentariu