De ce femeile preferă rochiile de mireasă stil prințesă

Chiar dacă piața de profil este de la an la an mai variată, se pare că majoritatea femeilor preferă în continuare rochiile de mireasă stil prințesă. Ample, elegante, impunătoare și în același timp extrem de versatile, un astfel de croi s-a dovedit ideal pentru a face orice doamnă să se simtă cu adevărat specială în cea mai importantă zi a vieții.

http://www.bestbride.ro/allure-bridals/rochie-de-mireasa-printesa-9114/

Un avantaj major pe care îl au rochiile de mireasă stil prințesă este dat de faptul că pot ascunde acele zone problematice, cum ar fi talia și coapsele, atrăgând atenția către punctele forte ale fiecărei doamne care optează pentru un astfel de model. În plus, chiar dacă inițial rochiile de mireasă stil prințesă pot părea o alegere tradițională, care cu greu ar mai putea impresiona, adevărul este că există o gamă largă de variații la modelul clasic, modele care ar putea face față cu succes oricărei pretenții feminine.

De ce femeile preferă rochiile de mireasă stil prințesă

Din tull, organza, dantelă sau chifon, cu bretele sau fără, simple sau cu cristale și perle, cu decolteu adânc sau cu un decupaj extravagant al spatelui, cu trenă sau fără, rochiile de mireasă stil prințesă pot fi modificate în așa fel încât să exprime personalitatea fiecărei femei. În plus, alegerea unei astfel de ținute diafane și sofisticate nu doar că ne va asigura o apariție de neuitat, indiferent de înălțimea și de dimensiunile pe care le avem, ci ne va permite să păstrăm o imagine spectaculoasă pentru posteritate, în mult temutele fotografii de nuntă.

rochie-de-mireasa-1385205177550-999x1427

Ba mai mult, dacă rochiile tip sirenă și cele A-Line sunt mai permisive din punct de vedere al evenimentelor unde pot fi purtate, volumul pe care îl au rochiile de mireasă stil prințesă face ca majoritatea femeilor să vadă în evenimentul nupțial o șansă unică de a străluci într-o astfel de ținută. Dacă adăugăm la asta și oferta extrem de variată care există pe piață, dar și faptul că este un model clasic, care pare că nu se va demoda prea curând, crescând șansele s-o putem revinde după marele eveniment, rochiile de mireasă stil prințesă par a fi cu adevărat o rețetă sigură pentru succes.

 

Bld.Dacia, nr.119, sect.2, Bucuresti ( zona piata Gemeni langa liceul Cantemir )

Tel. 0724.150.006

www.bestbride.ro

Adauga un comentariu