Machiajul si coafura in ton cu rochia de mireasa

Cand credem ca am scapat de ce era mai greu, adica de alegerea rochiei de mireasa, intampinam o alta dificultate, alegerea machiajului si a coafurii.

Posibil ca tu sa nu fi o persoana care se machiaza zi de zi dar iti doresti ca in ziua nuntii tale, sa stralucesti, sa fii deosebita si in centrul atentiei dar nu cunosti elementele machiajului si ti-e teama ca stilul abordat sa nu fie exagerat.

Intai de toate, machiajul ales trebuie sa te reprezinte, fie unul natural care sa se inclina spre stilurile vintage, un strat de rimel si tus pentru definirea ochilor iar pentru conturarea si evidentierea buzelor, sa optezi pentru un ruj strident sau sa fie un machiaj impunator, dramatic, gen stilul smokey eyes si un ruj cat mai neutru ca nuanta, daca doresti sa evidentiezi mai mult ochii.

Machiajul si coafura in ton cu rochia de mireasa

Machiajul si coafura in ton cu rochia de mireasa

Atat alegerea machiajului cat si a coafurii trebuie sa fie in aceeasi tema cu rochia de mireasa. Machiajul natural castiga teren, deoarece se potriveste oricarei tip de rochie de mireasa.
Machiajul ce ofera un grad mare de atractivitate este cel dramatic, cum mai este denumit si machiajul smokey, acesta se potriveste rochiilor de mireasa impunatoare dar si rochiilor de mireasa clasice, rochiilor de mireasa printesa, elegante, cu dantela sau simple cu exceptia rochiilor de mireasa empire, unde aici recomandam un machiaj natural/ vintage, ochii usor conturati, iar buzele, la alegere putem sa adaugam o pata de culoare puternica, spre exemplu un rosu aprins, machiaj vintage – Marilyn Monroe.

Machiajul si coafura in ton cu rochia de mireasa

Machiajul si coafura in ton cu rochia de mireasa

Alegerea coafurii, in principiu ar trebui facut impreuna cu stilistul pe care ti l-ai ales si, desigur si cu imaginea rochiei pe care ti-ai ales-o.

Dupa cum am obervat, inca se mai foloseste acel coc inalt, mai ales la rochiile de mireasa printesa.. dar de la an la an, se tot improspateaza lista de coafuri pentru mirese, de la cocurile simple, elegante, impletituri pana la cea mai extravaganta coafura accesorizata desigur, cu un accesoriu demn de stilul ales.

Machiajul si coafura in ton cu rochia de mireasa

Machiajul si coafura in ton cu rochia de mireasa

Si, ce am mai observat ca nici acele coafuri lejere nu sunt mai prejos. In decursul anilor sunt tot mai des abordate impletiturile frantuzesti, cocurile chignon la baza gatului, carora li se mai spun ca apartin stilului spaniol, care se potrivesc cam la orice tip de rochie de mireasa. Parul desfacut, usor ondulat si prinse doar cateva suvite cu un accesoriu fin adecvat intregii tinute, lasat pe spate sau pe umar, acest stil fiind adoptat rochiilor de mireasa fluide, empire ce conduc spre linia greceasca.

Dar mare atentie, trebuie sa tinem cont in primul rand, ca nu coafura trebuie sa iasa in evidenta ci rochia de mireasa aleasa, iar coafura trebuie doar sa completeze rochia de mireasa, ca si celelate accesorii adaptate coafurii, machiajului si mai ales rochiei de mireasa, cu alte cuvinte sa intregeasca rochia de mireasa, nu sa o eclipseze.

 

Bld.Dacia, nr.119, sect.2, Bucuresti ( zona piata Gemeni langa liceul Cantemir )

0748.561.051 / 0724.150.006

www.bestbride.ro

Adauga un comentariu