Marimea potrivita la rochia de mireasa

Vii la proba, dar rochiile de mireasa probate nu sunt nici pe departe pe masurile tale, iar acest lucru te sperie, mai ales daca nu porti o marime comuna, asa ca, nu ai curajul sa iti comanzi rochia mult dorita.

Nu reusesti sa iti imaginezi rochia de mireasa fixata pe corp, ori ti-e foarte mare, ori nu se inchide la spate pana la capat. De aceea, recomandarea noastra este sa probezi rochii de mireasa asemanatoare modelului dorit, care sa aiba marimi apropiate masurilor tale, ca sa fii sigura apoi, de alegerea pe care o vei face.

Marimea potrivita la rochia de mireasa

Marimea potrivita la rochia de mireasa

Consultantii nostri te vor ajuta cu mici artificii sa-ti potriveasca pe corp rochia de mireasa aleasa pentru proba, dar daca totusi nu esti convinsa, apelam la varianta rochiilor asemanatoare acelei rochii de mireasa mult dorita.
Consultantii nostrii te vor ajuta sa te decizii, in primul rand la linia care te avantajeaza.
Apoi, daca rochia preferata nu se potriveste marimii tale, iar consultantii te incurajeaza sa iti comanzi modelul ales cu marimea potrivita, inseamna ca trebuie sa fii linistita ca rochia ta de mireasa iti va veni impecabil.
Rochia de mireasa comandata va veni tot la noi la salon, o vei revedea si o vei proba tot la noi deci, daca nu am sti sigur ca iti va veni rochia perfect pe tine, crezi ca te-am mai incuraja?

Marimea potrivita la rochia de mireasa

Marimea potrivita la rochia de mireasa

Chiar zilele trecute, am intampinat o astfel de problema, daca o putem numi ‘problema’. Viitoarea noastra miresica, a venit in mod special dupa un model. Numai ca, rochia de mireasa era fix o marime mai mica ca marimea ei, si din pacate nu am putut sa o inchidem la spate, deci corsetul nu era lipit de corp decat in momentul in care interveneam noi.
Si ii venea superb, bust frumos, talie accentuata, desigur, si cu ajutorul benzii aplicate pe care o avea rochia de mireasa 😀 La inceput, miresica a avut o ezitare, vazand-o asa, i-am recomandat sa probeze o rochie de mireasa asemanatoare cu cea de pe ea, dar masura ei, ca sa se convinga ca poate avea incredere in ceea ce ii recomandam si oricand isi poate comanda rochia de mireasa mult visata cu marimea potrivita masurilor ei.

In principiu, chiar daca rochia de mireasa comandata se incadreaza masurillor tale, fara indoiala va avea nevoie de mici retusuri: scurtat, cupe, sistem de prindere la trena, etc. In concluzie, sunt foarte putine sanse ca rochia de mireasa sa vina perfect pe o mireasa.
Gandeste-te ca acele mici detalii, de care nu esti incantata, se pot rezolva, de aceea avem doua croitorese cu care colaboram, facem tot ce este posibil ca rochia de mireasa sa vina perfect pe tine, ca tu, mireasa noastra, sa fii multumita de serviciile pe care ti le oferim.
Deci, dragile noastre, nu va speriati daca rochia de mireasa este lunga si incomoda, ea se va scurtata in functie de pantofii pe care ii veti avea la eveniment, apoi va puteti deplasa ca niste balerine, fara niciun inconvenient.

 

Bld.Dacia, nr.119, sect.2, Bucuresti ( zona piata Gemeni langa liceul Cantemir )

0748.561.051 / 0724.150.006

www.bestbride.ro

 

Adauga un comentariu