Rochia de mireasa cu trena

Acum cand esti pusa in fata faptului implinit, ai inceput sa renunti la unele detalii pe care le-ai visat, inca de mica.

Vrei ca rochia de mireasa sa fie infoiata, insa nu exgerat deoarece devine grea si incomoda la mers , asa ca nu mai esti convinsa nici in privinta rochiei de mireasa  cu trena. De ce?

Rochia de mireasa cu trena

Rochia de mireasa cu trena

Cand vedem o rochie de mireasa cu trena in reviste sau in vitrina magazinelor, o admiram, insa avem conceptia: “genul asta de rochie nu pot purta, cu siguranta este doar de imagine desi mi-as dori una ca aceasta”.

Gresit gandit! Rochiile de mireasa cu trena sunt purtabile la fel ca oricare alt tip de rochie. Trena este tocmai elementul care le face atat de speciale! Acum poti purta rochia de mireasa mult dorita, cea care te va face sa te simti cu adevarat o printesa.

Rochia de mireasa cu trena

Rochia de mireasa cu trena

Am ales o rochie de mireasa cu trena, ce facem cu ea la dansul mirilor? In zilele noastre, trena este, fie detasabila fie prevazuta cu un sistem de prindere. Trena detasabila se poate inlatura cu usurinta cu toate ca in timpul valsului pentru a putea merge mai usor, o puteti fixa si de mana. Trena prevazuta cu un sistem de prindere nu se indeparteaza propriu-zis, ci doar se prinde de fusta rochiei cu ajutorul unui nasture rezistent si la fel se poate fixa optional de mana.

Rochia de mireasa cu trena

Rochia de mireasa cu trena

Rochiile de mireasa cu trena sunt deosebite, impreuna cu voalul, acestea reprezinta detaliile miresei desavarsite. Indiferent ca este rochie de printesa, dreapta sau stramta, trena este un element ce simbolizeaza distinctia, finetea si eleganta unei femei.

Bld.Dacia, nr.119, sect.2, Bucuresti ( zona piata Gemeni langa liceul Cantemir )

0748.561.051 / 0724.150.006

www.bestbride.ro

Adauga un comentariu