ROCHIA DE MIREASA CULOARE SI MATERIAL

Culoarea rochiei de mireasa nu ar trebui sa fie întotdeauna cea clasica – alba . Exista o mare varietate de nuante frumoase de fildes, care sunt adecvate la fel de bine .

Cel mai important lucru in rochia de mireasa este sa te simti cu totul si cu totul speciala, deci nu exclude varianta de a proba orice rochie de mireasa, indiferent de culoare, atata timp cat pe tine te atrage acel tip de rochie.

ROCHIA DE MIREASA CULOARE SI MATERIAL

ROCHIA DE MIREASA CULOARE SI MATERIAL

Daca ai bijuterii pe care doresti sa le porti la nunta ta, trebuie sa le probezi o data cu  rochia, ca nu cumva sa ai vreo surpriza in ziua nuntii tale. Atat bijuteriile cat si accesoriile pe care ti le alegi trebuie sa fie in acelasi ton cu rochia ta de mireasa.

Daca doresti ca evenimentul tau sa fie de unul clasic, alege o culoare din fildes pentru rochia de mireasa. Culorile pastelate sunt pentru miresele care au mai avut parte de acest eveniment sau mireselor nonconformiste.

Materialele rochiilor de mireasa, de obicei variaza in functie de sezon. Dar ramane strict la alegerea ta si in ce rochie de mireasa te simti bine.

ROCHIA DE MIREASA CULOARE SI MATERIAL

ROCHIA DE MIREASA CULOARE SI MATERIAL

Iti poti alege o rochie de mireasa cu tesaturi grele, cum ar fi satin, tafta, catifea si dantela sau tesaturi usoare chiffon si tull.

Si cum designerii nostri combina materialele, sfatul nostru este sa iti alegi rochia de mireasa in care simti ca te reprezinta, sirena, A-line, printesa, cu dantela, tull, saten sau tafta, de culoare  alba, crem sau roz. Atata timp cat se potriveste cu tema nuntii tale, rochia aleasa de tine cu siguranta este cea ideala.

Deci, alegerea rochiei de mireasa depinde în întregime de tine .

 

Bld.Dacia, nr.119, sect.2, Bucuresti ( zona piata Gemeni langa liceul Cantemir )

0748.561.051 / 0724.150.006

www.bestbride.ro

Adauga un comentariu