Rochia de mireasa din satin , eleganta sau simplitate ,cu tendinte retro sau contemporane…?

Controversata rochie de mireasa din satin iata ca revine in scena ca fiind una din piesele de rezistenta a noilor colectii .

Se pare ca designerii ,pentru 2015 , vor sa ne surprinda cu modele deosebine de rochii de mireasa in totalitate din satin, cu aplicatii sclipitoare sau pe alocuri dantela delicata cu rolul de a intregi tinuta.Satinul apare in cele mai variate croieli,care pun corpul in evident fara a incarca tinuta.

Rochia de mireasa din satin

Rochia de mireasa din satin

De ce sa alegi o rochie din satin in favoarea clasicei rochii de mireasa din tull?Avem pentru voi dragi viitoare mirese cateva argumente care va indruma spre aceste minunate modele:

Rochia de mireasa din satin a fost purtata de regina Victoria a Angliei care a revolutionat tendintele in materie de rochie de mireasa,de aici este asociata cu stitul Victorian,un stil care a marcat moda anilor trecuti dar si actuali. Tot mai multe personalitati publice ,de la care de ce sa nu recunoastem ne inspiram cu toate,au ales pentru ziua nuntii o rochie de mireasa din saten !

 

Rochia din satin te lasa sa o accesorizezi in multe feluri, un bolero dragut din dantela sau bretele din dantela cu siguranta va fi o aparitie!

-Daca strasurile sunt preferatele tale este nemaipomenit ,cu cateva detalii mai discrete sau nu, poti intregi modelul.

-Purtand o rochie de mireasa din satin,indifferent de tematica nuntii tale,daca exista una,cu siguranta nu vei da gres.

-Poate fi purtata atat la o nunta intr-un cadru festiv al unei sali de evenimente cat si la o nunta organizata in gradina sau chiar pe plaja….

-Pentru a nu parea prea simple ,mereu au un element surpriza care, de cele mai multe ori nu il intalnesti la alte rochii,ceea ce le face deosebite si unice.

 

Bld.Dacia, nr.119, sect.2, Bucuresti ( zona piata Gemeni langa liceul Cantemir )

0748.561.051 / 0724.150.006

www.bestbride.ro

Adauga un comentariu