ROCHIA DE MIREASA IN FUNCTIE DE CORPUL TAU

Talia slab conturata Incearca sa mergi pe corsete scurte care sa creeze impresia unei talii foarte bine conturate …

Ai putea, de exemplu sa incerci un model de rochie mireasa cu broderia sau croiala in dreptul taliei sub forma de V, care sa sublinieze linia taliei. Daca aceasta subliniere fortata a taliei este dublata de o fusta foarte bogata de printesa, efectul va fi garantat! Daca nu, poti alege o rochie de mireasa cu talie scurta si usor sau extrem de evazata in partea de jos.

Un trup clepsidra

Daca ai o talie subtire si foarte bine conturata, cel mai bine este sa alegi o rochie de mireasa pe corset, care sa sublinieze frumusestea taliei. Daca soldurile si bustul sunt bine proportionate si echillibrate, atunci ar fi pacat sa nu alegi o rochie de mireasa care sa iti puna toate atuurile in evidenta, cum ar fi o rochie de mireasa sirena.

ROCHIA DE MIREASA IN FUNCTIE DE CORPUL TAU

ROCHIA DE MIREASA IN FUNCTIE DE CORPUL TAU

Solduri proeminente sau inguste

Pentru femeile cu sodurile mai dezvoltate sau solduri inguste, rochiile mulate nu reprezinta o alegere inspirata. Ideal ar fi o rochie cu fusta A-line,  usor evazata sau chiar o rochie de mireasa printesa.

ROCHIA DE MIREASA IN FUNCTIE DE CORPUL TAU

ROCHIA DE MIREASA IN FUNCTIE DE CORPUL TAU

Sanii mici

Daca nu ai sanii foarte mari, recomandat  ar fi sa gasesti elemente care sa distraga atentia dinspre zona sanilor inspre zonele alaturate (gat, umeri, maini, talie). Indicat ar fi sa alegi o rochie de mireasa cu corset pe drept sau semiluna la bust.

Sanii plini si frumosi

Ce putem face corespunzator cand avem sanii bine proportionati, decat sa-i punem in evidenta!

Indiferent daca vei alege un model care sa sublinieze volumul sanilor, adica corset semiluna sau daca vei opta pentru un decolteu indraznet,  corset in V recomandat in special pentru  miresele cu sanii proeminenti , nu uita ca imaginea unei mirese trebuie sa fie eleganta, deosebita si distinsa.

Bld.Dacia, nr.119, sect.2, Bucuresti ( zona piata Gemeni langa liceul Cantemir )

0748.561.051 / 0724.150.006

www.bestbride.ro

Adauga un comentariu