Rochie de mireasa cu perle – mit sau superstitie

Din momentul in care incepem cautarile in alegerea rochiei de mireasa, ne tot documentam si tot aflam din diferite parti cate-o superstitie sau traditie despre care nu am mai auzit inainte, legate de rochia de mireasa si de evenimentul ce va urma.. Incepand cu ‘a nu te vedea viitorul sot in rochia de mireasa, sa nu porti perle, si pana in a nu te casatori in luna mai’.

Aceste obiceiuri, superstitii in a nu te vedea viitorul sot in rochia de mireasa, sa scriem pe talpa pantofului miresei numele domnisoarelor nemaritate, etc. sunt imprumutate din afara, deci nu sunt traditii, nu ne apartin, cine doreste le adopta sau nu, dar care nu au nicio legatura cu sentimentele pe care le purtati unul celuilalt.

Am auzit ca rochiile de mireasa cu perle sunt aducatoare de lacrimi, sa fim seriosi 😀 Majoritatea rochiilor de mireasa au margelute, nu perle naturale, daca ar fi sa fim foarte superstitioase si nu dorim nici in ruptul capului sa neglijam vreo superstitie. Deci, dragile nostre, putem alege rochia de mireasa preferata chiar daca este accesorizata cu cateva margele.

Rochie de mireasa cu perle - mit sau superstitie

Rochie de mireasa cu perle – mit sau superstitie

Daca ar fi sa ne luam dupa toate superstitiile, toata lumea ar fi trebuit sa fie numai fericita, nu? Sentimentele dintre voi trebuie sa va uneasca pentru toata viata, nu superstitiile. Ele au fost create pentru a condimenta putin pregatirile pentru acest eveniment, pentru a-l face mai interesant.. deci, viitoare mirese si viitori miri, nu se intampla nimic daca nu tineti cont de aceste superstitii, tot ce conteaza este sa va iubiti mult, sa va intelegeti si sa va respectati, daca aveti toate acestea deja aveti elixirul fericirii.

Bld.Dacia, nr.119, sect.2, Bucuresti ( zona piata Gemeni langa liceul Cantemir )

0748.561.051 / 0724.150.006

www.bestbride.ro

Adauga un comentariu