Rochie de mireasa Sirena sau Printesa

Rochie de mireasa Sirena sau Printesa

Majoritatea mireselor, le este dificil sa se decida asupra stilului pe care sa il abordeze, atunci cand vine vorba despre alegerea rochiei de mireasa.

Neavand cunostintele necesare asupra modelelor ce l-ar avantaja, miresele merg pe mana consultantilor, dar nu intotdeauna ceea li se recomanda sunt pe placul lor. Aici intervine dilema.

Rochia de mireasa sirena sau printesa

Rochia de mireasa sirena sau printesa

In primul rand, sfatul nostru este, in momentul in care va cautati rochia visurilor, sa nu o cautati exact pe cea pe care ati visat-o inca din copilarie, riscati sa nu o gasiti. In momentul in care incepeti cautarile pentru rochia de mireasa, ideal ar fi sa aveti in minte doar mici detalii pe care ati dori sa le aiba rochia de mireasa. Nu trebuie sa veniti de acasa cu preconceptii, pentru ca exista sansa sa va vina ireprosabil o rochie de mireasa la care nici nu v-ati gandit.

In al doilea rand, ca sa nu va derute in cautarea rochiei de mireasa sau chiar sa fiti dezamagite dupa ce v-ati ales modelul, sa veniti la alegerea rochiei doar cu persoane in care aveti incredere si care sunt sincere cu voi. Este foarte important sa tineti cont si de sfaturile pe care vi le recomanda consultantii, scopul nostru nu este sa ne vindem rochia orisicum ci ca viitoarea miresica sa arate exceptional in rochia de mireasa aleasa din magazinul nostru.

Rochia de mireasa sirena sau printesa

Rochia de mireasa sirena sau printesa

Important este sa probati atat rochii de mireasa printesa, cat si rochiile de mireasa sirena, chiar si cele usoare si fluide, cum ar fi rochiile de mireasa empire, grecesti , astfel sa puteti elimina stilurile care nu va avantajeaza si sa ramaneti doar cu cateva modele dintre care, sa va fie mai usor sa va decideti la acea rochie de mireasa.

 

Bld.Dacia, nr.119, sect.2, Bucuresti ( zona piata Gemeni langa liceul Cantemir )

0748.561.051 / 0724.150.006

www.bestbride.ro

Adauga un comentariu