Rochii de mireasa Bucuresti

Magazinul Best Bride din Bucuresti te invita sa descoperi eleganta si feminitatea din tine.
O data ce vei trece pragul salonului Best Bride din Bucuresti vei descoperi o lume eleganta si delicata, cea a rochiilor de mireasa. Atent aranjate si puse in valoare prin detalii pline de finete si calitate superioara, vei intelege cat de greu iti va fi sa iei decizia mult asteptata.

Rochii de mireasa Bucuresti

Rochii de mireasa Bucuresti

De un lucru poti fi sigura, este imposibil sa pleci de la salonul nostru situat in Bucuresti fara a ramane vrajita de una din rochiile de mireasa intalnite aici. Colectii ale marilor brand uri ca Allure Bridals, Alyce Designs, Divina Sposa, Niky Flinn, iti stau la dispozitie atat la vanzare cat si spre inchiriere. Rochii de mireasa clasice , ce vor fi mereu la moda sau rochii de mireasa cu design indraznet, rochii mireasa din dantele si broderii delicate sau voaluri fine si usor de purtat, toate te asteapta intr un mic univers creionat de echipa Best Bride.

Rochii de mireasa Bucuresti

Rochii de mireasa Bucuresti

Pentru ca tinuta sa fie completa, vei gasi aici si accesoriile de care ai nevoie. Pantofi de mireasa,voaluri,bentite , diademe, voalete si alte accesorii de mireasa atent lucrate vor aduce un plus de stil si stralucire intregii tale tinute.
Te asteptam la magazinul nostru din Bucuresti, oferindu-ti consilierea de care ai nevoie tinand cont de detaliile ce stau la baza intregului eveniment!

Bld.Dacia, nr.119, sect.2, Bucuresti ( zona piata Gemeni langa liceul Cantemir )

0748.561.051 / 0724.150.006

www.bestbride.ro

Adauga un comentariu