ROCHII DE MIREASA EXTRAVAGANTE

Pana acum am scris despre o anumita categorie de rochii de mireasa. In acest articol vom vorbi despre cealalta categorie de rochii de mireasa, apreciata de un anumit tip de domnisoare care prefera ca tinuta lor sa iasa din tipar.

ROCHII DE MIREASA EXTRAVAGANTE

ROCHII DE MIREASA EXTRAVAGANTE

Indiferent de croiala rochiilor de mireasa, acest  tip de mirese vor alege intotdeuna un element caracteristic: manusi foarte lungi, cape, accesorii de par extravagante: toca, fulgi sau pene, voalete urmarind stilul din Epoca.
Este posibil ca stilul lor sa fiu unul autentic, mai aparte,  iar daca si tu simti ca faci parte din aceasta categorie, atunci ai grija sa te asortezi si cu mirele. 

ROCHII DE MIREASA EXTRAVAGANTE

ROCHII DE MIREASA EXTRAVAGANTE

Accesoriile trebuie sa fie adaptate stilului rochiei de mireasa, la fel si buchetul care va contine flori din cele mai spectaculoase, pene, puf, cristale, orice este permis atata timp cat nu vei cadea in cealalta extrema si nu vei exagera.
Atat rochia de mireasa, cat si costumul mirelui, ca si restul accesoriilor, trebuie gandit cu foarta multa atentie. Nu te opri la o singura idee, exista o multitudine de idei, specific stilului tau. Asculta de asemenea  si criticile, uneori pot fi constructive.

Bld.Dacia, nr.119, sect.2, Bucuresti ( zona piata Gemeni langa liceul Cantemir )

0748.561.051 / 0724.150.006

www.bestbride.ro

Adauga un comentariu