Rochii de mireasa in culori

Nu mai suntem in epoca veche unde albul imaculat la o rochie de mireasa era obligatoriu. In zilele noastre albul-alb nu mai este in trend, acum predomina nuanta ivorycrem, o nuanta untoasa ce se potriveste oricarui tip de mireasa.

Deci, DA! Putem avea o rochie de mireasa in culori. Designerii rochiilor de mireasa potrivesc nuantele materialelor atat de ireprosabil incat, ca rochia de mireasa imbracata sa dea un ton de vivacitate iar nuantele alese rochiei de mireasa sa aiba o stralucire care sa exprime personalitatea miresei ce o va purta.

Rochii de mireasa in culori

Rochii de mireasa in culori

Nuantele materialelor cu care lucreaza adesea, designerii nostrii pentru crearea rochiilor de mireasa sunt ivory, pink, caffe sau champagne. Dar printre colectiille rochiilor de mireasa, se regasesc si rochii de mireasa unde pe satinul ivory sau white este aplicata pe tull, dantela neagra.

Daca nu te incanta ca rochia de mireasa sa aiba o singura culoare, poti jongla cu accesoriile ale acesteia. Banda rochiei de mireasa este un detaliu cel mai accesibil in schimbarea nuantei dar si un detaliu care trebuie bine analizat inainte de a face acest pas, odata ce ai schimbat nuanta benzii schimba vizual si imaginea rochiei de mireasa, de aceea este recomandat sa faci anumite simulari cu nuanta aleasa impreuna cu rochia de mireasa.

Inca un detaliu ce i-ar oferi o pata de culoare rochiei de mireasa sunt substraturile de tull sau organza care pot fi adaugate sau inlocuite in culoarea dorita.

Daca esti o mireasa ce doreste sa-si puna amprenta si in cel mai mic detaliu, atunci aceste tipuri de rochii de mireasa sunt ideale pentru tine, mai ales daca doresti ca rochia de mireasa sa aiba o tinuta originala si care sa te reprezinte.

Bld.Dacia, nr.119, sect.2, Bucuresti ( zona piata Gemeni langa liceul Cantemir )

0748.561.051 / 0724.150.006

www.bestbride.ro

Adauga un comentariu