Rochii de mireasa marimi mari

Pentru acest eveniment toate miresele isi doresc sa fie si sa se simta minunat. Iar la acest aspect contribuie cel mai mult rochia de mireasa.

Pentru viitoarele mirese plinute, noi recomandam rochii de mireasa fara prea multe aplicatii, accesorii sau volane. Ca prim pas, trebuie sa iti studiezi bine partile corpului si sa te decizi care parti ale corpului vrei sa le ascunzi si pe care vrei sa le scoti in evidenta.

In cele mai multe cazuri, rochia de mireasa de tip A-line este cea mai inteleapta alegere, iar apoi sa incerci sa scoti in evidenta partile ce te avantajeaza.

Rochii de mireasa marimi mari

Rochii de mireasa marimi mari

 

Cum ar fi decolteu decupat in forma de inima care ajuta la alungirea taliei si o fusta A-line , astfel talia este modelata iar partile pe care nu le doresti vizibile sunt mascate .

Totodata, iti poti alege o rochie de mireasa cu un corset bine definit, cu decolteu decupat in inima pentru a-ti evidentia bustul , iar daca doresti si manecute, iti poti alege o rochie de mireasa ce indeplineste toate criteriile de mai sus, adaugand manecute ce iti acopera putin umerii.

Tipurile de rochii de mireasa ce intra in aceste descrieri, sunt rochiile de mireasa ce apartin stilului grecesc –Empire, rochiile de mireasa de tip A-line cu tull, tafta sau satin, si mai recomandam rochiile de mireasa cu corset mai inalt, ce tind spre linia sirena, care strang abdomenul si il subtiaza, astfel scot in evidenta partile frumoase ale corpului.

Deci, dragile noastre miresici, va asteptam la magazinul nostru Best Bride, pentru a va ajuta la alegerea cea mai potrivita asupra rochiei de mireasa!

Bld.Dacia, nr.119, sect.2, Bucuresti ( zona piata Gemeni langa liceul Cantemir )

0748.561.051 / 0724.150.006

www.bestbride.ro

Adauga un comentariu