Rochii de mireasa oferite de Best Bride

Pentru ca a inceput un nou sezon  si febra cautarii rochiilor de mireasa este mare, venim in intampinarea voastra si va ajutam sa va hotarati asupra rochiei de mireasa in salonul nostru.

Celebrul brand american  Allure Bridals va pune la dispozitie prin intermediul magazinului nostru  inca din anul 2009,colectii deosebite de rochii de mireasa ,lucrate cu o atentie  deosebita la standarde inalte.Materialele folosite sunt de o calitate exceptional de unde rezulta o tinuta care va incadra corpul in mod armonios.Fie ca este din dantela frantuzeasca ,satin duchesse , tull englezesc ,rochiile de mireasa Allure Bridals sunt cu adevarat  deosebite ,se imbina perfect cu corpul iar rezultatul este intotdeauna spectaculos.

Rochii de mireasa oferite de Best Bride

Rochii de mireasa oferite de Best Bride

Ceea ce de multe ori intregeste imaginea rochiei de mireasa sunt prezenta accesoriilor pe rochie,ceea ce in acest caz vorbim de un grad mare de delicatete si finete,toate sunt aplicate manual  si contin numai Cristale Swarovski si margelute din sticla Bohemia,ce dau o stralucire aparte si discreta, uneori nici nu este nevoie ca mireasa sa se accesorizeze cu alte bijuterii de mireasa.

 

O alta importanta colectie de rochii de mireasa prezenta in salonul nostru este cea a celebrului designer Demetrios, Cosmobella Collection. O colectie care ne dovedeste ca rochiile de mireasa simple nu necesita si  minim de material si efort,din contra sunt lucrate cu rigori inalte,croieli deosebite, materiale pretioase .

Rochii de mireasa oferite de Best Bride

Rochii de mireasa oferite de Best Bride

Modele din aceasta colectie va prezinta linii usoare,materiale vaporoase ,usor de purtat,deosebit decorate care cu siguranta va satisface si cele mai pretentioase mirese. Colectia  Cosmobella  aduce in atentia viitoarelor mirese din Romania rochii de mireasa de un stil deosebit,de care suntem incantati sa vi le prezentam si va asteptam cu drag sa probam  in magazinul nostru.

Bld.Dacia, nr.119, sect.2, Bucuresti ( zona piata Gemeni langa liceul Cantemir )

0748.561.051 / 0724.150.006

www.bestbride.ro

Adauga un comentariu