ROCHII DE MIREASA PENTRU PLINUTE

Fiecare femeie este speciala in felul ei , chiar daca ai cateva kilograme in plus, nu te descuraja! Important este sa respecti cateva reguli care-ti vor masca defectele si sa iti puna in evidenta frumusetea si feminitatea.

ROCHII DE MIREASA PENTRU PLINUTE

ROCHII DE MIREASA PENTRU PLINUTE

Daca esti o miresa plinuta in nici un caz, nu te gandi sa porti rochii de mireasa stil sirena care permit sa ti se vada toate surplusurile . O alta regula este: nu corsete transparente cu “vedere la piele”. Pe langa faptul ca sunt destul de pretentioase, sunt foarte putine femei carora le vine bine un astfel de modelde rochie de mireasa. Incearca daca poti sa eviti nuanta alb, mergand mai mult pe bej pana la crem. Ar trebui sa dai o mare atentie tipul de rochie mireasa stil printesa deoarece risti ca, in loc sa te avantajeze, sa te faca sa pari un balon. 

ROCHII DE MIREASA PENTRU PLINUTE

ROCHII DE MIREASA PENTRU PLINUTE

Acorda importanta croielii corsetului. Rochiile de mireasa ideale pentru tine ar fi cele nici foarte largi, insa nici cele mulate. Incearca sa iei o rochie de mireasa  vaporoasa, eventual cu putina trena sau cu o coada la spate. Poti opta pentru orice material, mai putin tulle. Ideale ar fi organza, matase sau triplu voal.
Corsetul ar trebui sa aiba ori bretelute subtiri, ori grose, in nici un caz manecute care ar lati si mai mult umerii. Nu trebuie sa ai spatele gol, iar decolteul de preferat in “v” deoarece cele care sunt drepte, te fac sa pari tot mai lata. Poti opta si pentru rochite de mireasa stil baby doll.

 

Bld.Dacia, nr.119, sect.2, Bucuresti ( zona piata Gemeni langa liceul Cantemir )

0748.561.051 / 0724.150.006

www.bestbride.ro

Adauga un comentariu