ROCHII DE MIREASA PRINTESA

In fiecare an descoperim noi tendinte , modele , croieli, linii, culori , texturi atat in viata de zi cu zi dar mai ales in industria  modei. Un lucru insa este cert…printre asimetrii, fluiditate si sute de stiluri, din optiunile miresei contemporane nu va lipsi nici pentru urmatoarea perioada rochia de mireasa printesa.

ROCHII DE MIREASA PRINTESA

ROCHII DE MIREASA PRINTESA

Fie ea cu volane asimetrice , excentrica sau clasica, rochia de mireasa princess a fost intotdeauna  in topul preferintelor viitoarelor mirese ,astfel ca mai toate saloanele cu renume nu au ezitat sa achizitioneze in continuare noile modele princess.Printre aceste saloane se numara si Best Bride.
Aici veti gasi cu siguranta foarte multe rochii de mireasa printesa de la cele cu tesaturi fine la cele mai nonconformiste.

ROCHII DE MIREASA PRINTESA

ROCHII DE MIREASA PRINTESA

Profesionistii Best Bride spun ca cererea rochiilor de mireasa printesa se mentine inca, in ciuda liniilor geometrice, asimetriilor puternice sau ideilor excentrice.Se pare ca multe din miresele contemporane prefera inca look-ul classic insa adaptat subtil la noile tendinte si ei au incercat sa se conformeze si sa fie pe cat posibil pe placul tuturor mireselor ce le calca pragul satisfacandule dorintele cu professionalism.

Bld.Dacia, nr.119, sect.2, Bucuresti ( zona piata Gemeni langa liceul Cantemir )

0748.561.051 / 0724.150.006

www.bestbride.ro

Adauga un comentariu