ROCHII DE MIREASA SIRENA

Rochiile sirena este cert ca tine linia corpului, scoate in evidenta trasaturile perfecte deci, nu sunt potrivite oricarei siluete. Daca aveti un corp atletic, cu talie subtire, solduri provocatoare atunci aceasta tinuta este cea pe care o doriti.

Rochia de mireasa sirena este si ea un model foarte cautat de miresici, fiind  modelul de rochii de mireasa ce scoate in evidenta  feminitatea oricarei femei .

ROCHII DE MIREASA SIRENA

ROCHII DE MIREASA SIRENA

Croiala acestui model este special conceputa pentru a da corpului forma de clepsidra pe care si-o doareste orice femeie, insa un lucru este cert..rochia de mireasa sirena nu este potrivita oricarei siluete! 
Ea este potrivita celor cu talia definita, pentru ca numai asa tinuta va fi cea pe care o doriti.
Bustul sensual, talia perfecta si soldurile provocatoare par sa fie si ele motivele pentru care acest tip de rochie de mireasa este din ce in ce mai preferat si de creatorii de moda.

ROCHII DE MIREASA SIRENA

ROCHII DE MIREASA SIRENA

Tipurile de rochii de mireasa sirena pot fi atat clasice cat si nonconformiste, in stil spaniol cu multe volane sau simple cu o croiala moderna.
Acest stil de rochie de mireasa il vei gasi intr-o paleta variata de modele, croieli si materiale printre care cu siguranta o vei  gasi pe cea potrivita tie .

Bld.Dacia, nr.119, sect.2, Bucuresti ( zona piata Gemeni langa liceul Cantemir )

0748.561.051 / 0724.150.006

www.bestbride.ro

Adauga un comentariu