Tipsuri pentru mirese minione

Esti in cautarea rochiei de mireasa si esti complexata din cauza inaltimii sub medie?Noi avem cateva ponturi care cu siguranta te vor ajuta sa te mai relaxezi si sa alegi un model de rochie de mireasa potrivita inaltimii tale.

Iti recomandam doua stiluri foarte intalnite: rochia de mireasa” empire” si rochia de mireasa “A line” cu corset scurt. Daca incepi prin a-ti nota cateva din aceste modele la proba cu sigutanta vei fi foarte incantata si alegerea nu va fi asa grea pe cat pare.

Rochia de mireasa in linie A are o fusta care cade lejer pe langa corp iar daca rochia are si un corset mai scurt este ideal.Vizual,partea de jos a rochiei este mai lunga ,iar impesia de inaltime este garantata.

Tipsuri pentru mirese minione

Tipsuri pentru mirese minione

Rochia de mireasa Empire este din nou o rochie de mireasa care se potriveste persoanelor mai putin inalte pentru ca de cele mai multe ori este construita din materiale lejere care cad greu pe langa corp iar partea de corset este aproape inexistenta sau este marcata de sub bust ceea ce da impresia de un corp alungit!

Tipsuri pentru mirese minione

Tipsuri pentru mirese minione

La aceste modele sare in ajutor un decolteu in “V” mai adanc sau mai putin adanc in functie de conformatie iar de preferat ar fi sa evitam bretele groase sau umeri acoperiti !

In completarea tinutei vin pantofii de mireasa cu un toc inalt,dar atentie ca inaltimea tocului sa fie una potrivita pentru a asigura un confort necesar pe tot parcursul evenimentului sau in cel mai rau caz pentru schimb sa aveti la indemana pantofi tot cu toc .Ca si pont ,poti purta una din perechile tale de incaltari de acasa pentru schimb.

Pentru mai multe informatii si pentru a proba minunatele noastre rochii va asteptam la salonul nostru,intr-un cadru intim unde va intampina oameni deschisi gata sa va ajute in alegerea ce urmeaza a fi facuta!

Bld.Dacia, nr.119, sect.2, Bucuresti ( zona piata Gemeni langa liceul Cantemir )

0748.561.051 / 0724.150.006

www.bestbride.ro

Adauga un comentariu