Tipuri de rochii de mireasa

Rochia de mireasa este cea mai importanta rochie pe care, noi ca femei, o cumparam, dar pe care o purtam numai cateva ore. Cu toate astea, in cele cateva ore suntem in centru atentiei, iar fotografiile si amintirile de la nunta raman neschimbate pentru tot restul vietii.

Asadar ai ajuns in momentul in care ai inceput sa-ti cauti rochia de mireasa la care ai visat din totdeauna, dar care de fapt nu stii exact cum arata?! Iti vom prezenta cateva idei care te vor ajuta sa gasesti rochia de mireasa care pica perfect pe formele corpului tau.

Daca ai corpul cu forme accentuate (bust, posterior si picioare) atunci te va avantaja cel mai bine  rochia de mireasa in forma de A sau cea cu o linie a mijlocului putin cazuta.

Tipuri de rochii de mireasa

Tipuri de rochii de mireasa

Ai grija sa nu alegi o rochie de mireasa  care sa atraga atentia asupra unor linii nu tocmai flatante si una care iti va pune in valoare formele. Trebuie sa pui accentul pe formele tale.

Daca ai corpul sub forma de para (subtire in partea de sus si mai lata de la mijoc in jos) ar trebui sa te orientezi asupra unei rochii de mireasa care sa aduca in balanta partea de sus cu partea de jos.
Rochiile de mireasa tip A-line si cele voluminoase in partea de jos sunt cele mai bune pentru a ascunde soldurile proeminente. In patea de sus poti opta pentru o terminatie fara bretele, un decolteu in forma de V sau cu bretele cazute pe umeri.
Astfel vei atrage atentia asupra bustului si partii superioare si vei aduce armonie siluetei tale.

Tipuri de rochii de mireasa

Tipuri de rochii de mireasa

Daca esti slaba (fie inalta sau scunda) aproape orice tip de rochie ti se va potrivi. Daca esti scunda trebuie totusi sa te feresti de rochiile de mireasa prea incarcate pentru a nu risca sa accentuezi si mai mult inaltimea. Rochiile mireasa stil printesa iti vor accentua silueta si vor avea tendinta sa iti alungeasca figura si sa adauge ceva inaltime. Rochiile de mireasa cu bretele inguste sau chiar fara bretele te pot pune foarte bine in lumina.

Pentru a vedea care model ti se potriveste cel mai bine iti va fi foarte util sa incerci cat mai multe rochii de mireasa. E posibil ca rochiile din reviste sa nu arate intodeauna la fel de bine pe tine si de aceea trebuie sa iti dai seama care model te avantajeaza cel mai bine din punct de vedere al corpului si al gustului.

Tine minte ca daca greutatea ta va putea fluctua din momentul in care ai cumparat rochia pana in ziua nuntii, tipul corpului nu se va schimba. Chiar daca ti-ai pus in gand sa slabesti pentru ziua cea mare alege o rochie de mireasa care ti se potriveste astazi.

Bld.Dacia, nr.119, sect.2, Bucuresti ( zona piata Gemeni langa liceul Cantemir )

0748.561.051 / 0724.150.006

www.bestbride.ro

Adauga un comentariu