Voal de mireasa sau voaleta

Voalul, este nelipsit in garderoba viitoarelor mirese, ceea ce denota ca purtarea lui inca nu s-a demodat, si sa fim sinceri, mireasa fara voal, parca nu e mireasa. Voalul de mireasa poate fi lung, simplu, cu dantela, cu aplicatii din crystale sau pietre, poate fi pana in talie sau chiar scurt. Voalul poate fi creat exact dupa cerintele miresei, construit dintr-o singura parte sau din doua parti, iar una dintre parti, poate sa fie mai lunga, eventual cat lungimea trenei. Si pentru a nu fi deteriorat, partea lunga poate fi detasabila, cand simti nevoia, sa il poti da jos cu usurinta, pastrand partea scurta a voalului, astfel vei putea purta voal in intreaga seara.

voal de mireasa

voal de mireasa

 

Dar asta nu inseamna ca voaleta nu are ce cauta la viitoarea mireasa, ea poate fi folosita la traditia dezgatitului ce inlocuieste vestitul batic sau poate fi folosita inca de la inceput, tine strict de dorinta miresei. Voaleta este un accesoriu modern, indraznet si extravagant, poate acesta este unul dintre motivele pentru care, miresele inca nu adopta acest stil atat de des, de teama de a nu fi criticate. Dar atata timp cat voaleta este foarte bine accesorizata, si se potriveste atat cu rochia de mireasa cat si cu personalitatea ta, atunci nu ai de ce sa iti faci probleme, cu siguranta vei fi o mireasa superba si admirata de cei din jur.

voaleta

voaleta

Si daca tot am ajuns la aceasta traditie, dezgatitul; putem inlocui baticul cu orice alt accesoriu ce se potriveste cu tinuta aleasa. Se poate inlocui cu o banda/ cordon din satin, avand orice nuanta pe care o doresti, poate fi simplu sau cu aplicatii din crystale sau pietre.

Atat voalul cat si voaleta sunt importante in accesorizarea miresei, pentru ca ele sunt un detaliu ce intregeste rochia de mireasa

 

Bld.Dacia, nr.119, sect.2, Bucuresti ( zona piata Gemeni langa liceul Cantemir )

0748.561.051 / 0724.150.006

www.bestbride.ro

Adauga un comentariu